Видове слухови апарати от Phonak

Комфортно свързване


Открийте вида, който ви пасва перфектно

Съвременните слухови апарати предлагат широк набор от функции и разнообразие от стилове. Вашият специалист по слухопротезиране ще ви помогне да направите най-добрия избор съобразно слуховата загуба, бюджета, начина на живот и индивидуалните ви слухови предпочитания.

Do not delete or try edit this element


Персонализирани продукти

 

Тези модели се изработват специално, за да отговарят на формата на канала на ухото ви,за да ви бъдат максимално удобни. Налични в различни цветове, те са дискретни и ефективни. Възможно най-малките модели се поставят дълбоко в ушния ви канал и са невидими. Тези модели са подходящи за хора с лека до тежка слухова загуба.

 

ВЪЗМОЖНИ МОДЕЛИ СЛУХОВИ АПАРАТИ:

Virto  |  Tao Q  |  Dalia

Hearing aids

Слухови апарати с изнесен говорител (RIC)

 

Тези модели са по-малки от стандартните задушни модели. Подходящи са за хора с лека до тежка слухова загуба. Те се носят удобно зад ухото. Слуховите апарати с изнесен говорител се предлагат в различни цветове и стилове.

ВЪЗМОЖНИ МОДЕЛИ СЛУХОВИ АПАРАТИ:

PHonaP Audéo  |  Naida RIC

Задушни слухови апарати (BTE)

 

Задушните слухови апарати са подходящи за всички видове слухова загуба. Както името предполага, могат да бъдат носени комфортно зад ухото. Тези модели са налични в най-различни цветове, стилове и дизайн.

ВЪЗМОЖНИ МОДЕЛИ СЛУХОВИ АПАРАТИ:

Bolero   |  Naida  |  Sky  |  Baseo Q

|  Dalia


Получете професионална помощ

Съвременните слухови апарати предлагат широк набор от функции и разнообразие. Вашият специалист по слухопротезиране ще ви помогне да направите най-добрият избор съобразно слуховата ви загуба, бюджета, начина на  живот и индивидуалните ви слухови предпочитания.