Разберете как чува вашето дете

Педиатрични слухови решения за всяка възраст


Слухови апарати и аксесоари за деца

Всяко дете е уникално, уникални са и неговите слухови нужди.  Голямото разнообразие от слухови апарати Phonak и безжични аксесоари предоставя технологично решение за деца на всякаква възраст.

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

Слухови апарати за деца

От новородено, което е съвсем скоро диагностицирано до технически грамотен тийнейджър - Phonak разбира желанията на всяко дете и предоставя технология осигуряваша оптимално чуване, но и да е забавна за носене. Открийте характеристиките и дизайна на Phonak Sky Q и Roger безжични системи.


Do not delete or try edit this element

Запознайте се с Phonak Sky

Най-новото семейство слухови апарати, създадени за деца. Phonak Sky е подходящ за почти всяка степен на слухова загуба, за различни комуникационни нужди и индивидуални предпочитания.


Слухови апарати Phonak Sky са създадени за да удовлетворят детския копнеж за забавление и опознаване на света. Нашите слухови апарати са устойчиви на вода, пот и прах, което ги прави идеалният спътник на детето в различни занимания и игри.

 

Phonak Sky позволява на децата да изразяват своята собствена индивидуалност благодарение на богатия избор от цветове за техните слухови апарати.

 


Безжични аксесоари за деца

Много слухови ситуации могат да се окажат предизвикателство, така че понякога дори и най-модерните слухови апарати се нуждаят от помощ. С безжичните аксесоари Phonak, вашето дете може да комуникира по-лесно и да e свързано директно с съвременните технологии, като например мобилни телефони, Bluetooth устройства, музикални плеъри и телевизори.


Accessories for children

Запознайте се с Phonak Roger

Много слухови ситуации могат да се окажат предизвикателство, така че понякога дори и най-модерният слухов апарат се нуждае от помощ. С нашите безжични аксесоари, вашето дете може да комуникира по-лесно и да се свърже към днешната аудио технология, като например мобилни телефони, Bluetooth устройства, MP3 плейъри и телевизори.

 


Do not delete or try edit this element

Специалистите по слуховите апарати ще ви помогнат да направите перфектния избор за вашето дете. Посетете нашите педиатрични  центрове, за да осигурите най-доброто за слуха на детето ви.Do not delete or try edit this element