Пълноценно участие в живота

Насладете се на повече вълшебни моменти в живота си


Слухови апарати Phonak – богато разнообразние от форми, цветове и стилове.

Phonak има подходящия слухов апарат за вас – независимо от степента на слуховата загуба, личните предпочитания, възрастта и бюджета ви. Решихме да създадем изключителни слухови решения за всеки. Можете да откриете повече информация за нашите продукти по-долу или да попитате специалиста си по слухови апарати.

 


Phonak Virto B

Phonak Audéo B-Direct 

Слуховите Ви апарати директно се свързват с всеки мобилен телефон*. Life is on.

 

Phonak Audeo B-Direct Ви предоставя свободата да се свързвате директно с всеки Bluetooth® телефон. Няма значение дали използвате iOS, Android или друг телефон. Phonak Audeo B-Direct функционира точно като безжична слушалка. Можете да отговаряте или да отхвърляте повиквания с едно единствено натискане на бутона на слуховия апарат.

Phonak Audeo B-Direct се свързва лесно с телевизора или стерео системата Ви с TV Connector. Това превръща вашите слухови апарати в безжични слушалки и можете да се наслаждавате на отлично качество на стерео звучене.

*С Bluetooth®4.2 и по-стари телефони с Bluetoot

 

file_download Инструкции за употреба


Phonak Virto B-Titanium

Phonak Virto B-Titanium

Когато супер дискретният слухов апарат е силен титан.

 

Virto B-Titanium е най-малкият вътреушен слухов апарат Phonak! Толкова е дискретен, че никой няма да види как чувате с лекота. Всеки слухов апарат Virto B-Titanium е направен по поръчка, за да пасне на ухото Ви и да отговори на вашите лични слухови нужди. Изработено е от медицински титан, което го прави невероятно силен, лек и издръжлив.

 

file_download Инструкции за употреба


Phonak Virto B

Phonak Virto B

Когато биометричният слухов апарат ви дава достъп до по-добро качество на чуване. Life is on 

 

Phonak Virto B е първият слухов апарат в света, оборудван с технология за биометрично калибриране, създадено, за да ви осигури достъп до по-добри слухови характеристики, специално пригодени за Вас. Сега можете да се насладите на чудесно чуващо изживяване, уникално за вашето ухо със слухов апарат, който наистина е персонализиран отвътре и отвън.

 

file_download Инструкции за употреба


Phonak Bolero B

Phonak Bolero B

Можете да се насладите на 24 часа* чуване само с едно зареждане

 

Семейството на Bolero B предлсга слухови апарати за лека до дълбока слухова загуба. Продуктовата линия задушни апарати  (BTE) предлага изключителен презареждащ се модел, комбиниращ най-новите ни технологии и новаторска презареждаща се батерия. Няма да има вече главоболия с батериите за еднократна употреба. Сега можете да се насладите на свобода и увереност, че B-PR са добре заредени и готови да Ви съпроводят в много изживявания.   

 

file_download Инструкции за употреба


Phonak Audeo B

Phonak Audéo B

Можете да се насладите на 24 часа* чуване само с едно зареждане

Слухови апарати Phonak Audéo B са създадени, за да улеснят живота Ви и да превърнат чуването в удоволствие. Това, което прави Audeo B толкова специален, е неговата уникална операционна система, наречена AutoSense OS, която усеща обкръжението ви и настройва слуховите ви апарати спямо средата, в която сте. Всичко, което трябва да направите, е да включите апаратите си, всичко останало е автоматично. А с презареждащата се Audeo B-R можете да се насладите на 24 часа чуване с едно единствено зареждане.

 

 

file_download Инструкции за употреба

 

Phonak CROS B

Phonak CROS B

Умното решение за едностранна слухова загуба
 

Позната Ви е ситуациата: в шумна стая сте и не можете да чуете своя партньор или колега, защото те не са разположени от страната на чуващото Ви ухо или говорите по телефона, но губите връзка с околната среда. Ако тези ситуации Ви звучат познато, Phonak CROS B е умното решение за Вас .

 

file_download Инструкции за употреба


Phonak Vitus / Vitus+

Phonak Vitus / Vitus+

Ключът към увереното чуване.

 

Phonak Vitus / Vitus + осигурява стабилно представяне при множество слухови ситуации. Можете да сте уверени, че получавате качествен слухов апарат с доказаната технология на Phonak, която е сигурна, надеждна и достъпна. С привлекателния си дизайн, слуховите апарати Vitus са създадени да отговарят на Вашите нужди. Нивото на слуховата Ви загуба и козметичните Ви предпочитания ще определят най-подходящия за Вас Vitus.

 

 

file_download Инструкции за употреба


Do not delete or try edit this element

Phonak Naida V

Phonak Naida V

Достъп до повече ежедневни разговори
 

Моделът Phonak Naida V предоставя подобрена мощност и ефективност за клиентите с тежка до дълбока загуба на слуха. Той подобрява чуването на високочестотните звуци. Представете си изцяло ново слухово изживяване в едно по-малко устройство.

 

file_download Инструкции за употреба


Phonak Virto V

Phonak Virto V

Голямо звучене. Видимо малък.

 

С уникален дизайн, който пасва перфектно в ушния канал за максимален комфорт, няма друг апарат толкова малък и същевеременно толкова мощен. 

  • Индивидуално изработен, за да съответства идеално на вашия ушен канал.
  • Комбинация от производителност и дискретност.
  • Максимално удобство при носене и качество на звука.

 

 

file_download Инструкции за употреба


Phonak Bolero V

Phonak Bolero V

Най-висока ефективност и надеждност

 

Слухови апарати Phonak Bolero V разполагат с най-новите технологии и висока ефективност,  предназначени да ви осигурят безпроблемно чуване. Всичко това е съчетано с естетичен външен вид и здрава конструкция.

 

file_download Инструкции за употреба


Phonak Audeo V

Phonak Audeo V

Кристален звук, незабележимо малък.

 

Интелигентният Audeo V е подсилен с нашата нова система AutoSense. Той е от вида слухови апарати с приемник в канала (RIC) и осигурява чуване без смущения и допълнителни усилия от ваша страна, дори в най-трудните слухови ситуации.

 

file_download Инструкции за употребаPhonak Audeo QPhonak Audéo Q

Малък размер. Голяма мощност.

 

Phonak Audéo Q ви предоставя страхотно качество на звука в сферите от живота, където това е от най-голямо значение, както и в най-трудните звукови ситуации. Моделът е създаден за максимална дискретност и комфорт при носене.

 

file_download Инструкции за употреба

Phonak Bolero Q

Bolero Q

Доказано добър звук

 

Phonak Bolero Q предлага уникални функции, създадени за да обогатяват чуването ви ден след ден. Тези модерни задушни слухови апарати се напасват спрямо индивидуалния ви начин на живот и слухови нужди.

 

file_download Инструкции за употреба

Phonak CROS

CROS

За едностранна слухова загуба

Phonak CROS осигурява наистина задоволителни безжични решения за хора с едностранна слухова загуба. Без значение дали имате слухова загуба в ухото, което чува по-добре, или не.
file_download Инструкции за употребаPhonak Vitro Q

Phonak Virto Q

На практитка невидим

 

Горди сме да ви представим нашата гама от персонализирани продукти – Phonak Virto Q. Чрез перфектния баланс между функционалност и външен вид, тези апарати са от малки до невидими, отговарящи на начина ви на живот и слуховата ви загуба.

 

file_download Инструкции за употреба


Phonak Naída Q

Phonak Naída Q

Животопроменяща мощност

 

Ако страдате от тежка слухова загуба, значи сте наясно какво огромно влияние би могло да има подобрението в способността ви да чувате. Превъзходната технология при слуховите апарати Phonak Naida Q постигат огромен напредък в иновации, които могат да променят живота ви. Когато сте заобиколени от силен шум или се опитвате да чувате от дистанция, използвайте новата Roger технология в комбинация с вашите слухови апарати.

 

file_download Инструкции за употреба


Phonak CROS II

Phonak CROS II

Умното решение за едностранна слухова загуба.

 

Ситуацията ви е позната: намирате се в в шумна стая и не чувате вашия събеседник или колеги, защото те не са разположени от страната на чуващото ви ухо, или пък говорите по телефона и губите представа за заобикалящата ви среда. Ако тези ситуации ви звучат познато, Phonak CROS II е правилното решение за вас.

 

file_download Инструкции за употребаPhonak Sky

Phonak Sky

Слухови апарати за деца

Ново семейство слухови апарати  проектирано за деца. Phonak Sky e подходящ за почти всички степени на слухова загуба, за различни индивидуалности и нужди в общуването. Phonak Sky използва съвременни технологии, които позволяват на детето ви да чува повече важни звуци от речта, по телефона, във ветровити ситуации или в ресторант. Всичко това в устройство, което е забавно да се носи.


file_download Инструкции за употреба


Phonak Baseo Q

Phonak Baseo Q

Прекрасен звук. Достъпна цена

 

 

Phonak Baseo Q предлага перфектен баланс между качество и достъпност, което го превръща в най-добрият слухов апарат предлаган в серията икономичен клас. Налични са три модела в четири различни цвята, които да подхождат на цвета на косата или кожата ви.


 

file_download Инструкции за употреба


Phonak Tao Q


Phonak TaoQ

Дискретен и достъпен.

 

 

Phonak Tao Q са дискретни слухови апарати с отлично качество на звука, изключително достъпна цена и предназначени да балансират между удобство и разбиране на реч. 

file_download Инструкции за употреба


Do not delete or try edit this element

Специалистите по слухови апарати могат да Ви помогнат да направите избора, който е идеален за Вас. Те ще разгледат слуховите Ви нужди, бюджета Ви, начина Ви на живот и индивидуалните Ви слухови предпочитания.Do not delete or try edit this element