Пълноценно участие в живота

Насладете се на повече вълшебни моменти в живота си


Слухови апарати Phonak – богато разнообразние от форми, цветове и стилове.

Phonak има подходящия слухов апарат за Вас – независимо от степента на слуховата загуба, личните

предпочитания, възрастта и бюджета Ви. Решихме да създадем изключителни слухови решения за всеки.

Можете да откриете повече информация за нашите продукти по-долу или да попитате

специалистите си по слухови апарати от центрове за слуха Ototon.

 


Phonak Virto Marvel

Невидими слухови апарати

Phonak Virto M-312 е първият и единствен в света слухов апарат с hands-free обаждания, който използва технологията Roger, за да стриймва директно без допълнително устройство. Virto M-312 се свързва директно с Вашия iOS или Android телефон и всички други устройства с Bluetooth. С помощта на биометрично калибриране, слуховите апарати Phonak Virto Marvel се настройват прецизно, според индивидуалната анатомия на ухото Ви. Слуховите апарати вече са достъпни и в стилно черно покритие.

 


Phonak Virto B

Phonak Naida Marvel

Най-довереният и мощен слухов апарат

 

Слухов апарат с мощен, чист звук, с възможност за hands-free обаждания, свързаност с Bluetooth и максимална надеждност. Ще се удивите колко надеждно слуховите Ви апарати Ви доставят силата, която Ви е необходима, за да се справите със слуховата си загуба.

 

file_download Инструкции за употреба Naida M

Phonak Virto B

Phonak Bolero Marvel

Любов от първия звук... всеки следващ ден!

 

Phonak Bolero покрива от лека до тежка загуба на слуха и съчетава максимална надеждност и здравина с ясно и богато слухово преживяване и мултифункционалност. Апаратът се свързва със смартфони, телевизия и всички устройства с Bluetooth. Bolero Marvel е наличен и като презареждащ се модел. Усилете чуването си в шумна среда като ресторанти, срещи, работа и училище с микрофоните Roger, които вече стриймват директно към Вашите слухови апарати Marvel.

 

file_download Инструкции за употреба Bolero M-M

file_download Инструкции за употреба Bolero M-PR

Phonak Virto B

Phonak Sky Marvel

Любов от първия звук... всеки следващ ден!

 

Phonak Sky Marvel комбинира най-добрите технологични иновации в света и специфични за децата дизайни, за да подкрепи децата от всички възрасти. Апаратът дава възможност на децата да формират здрави връзки, като им предлага чист и богат звук и достъп до повече думи и разговори всеки ден. Операционната система AutoSense Sky OS е първата система в света на слуховите апарати, разработена специално за деца, като предоставя оптимално чуване в ситуации като шумни класни стаи и площадки за игра на открито. Апаратът се свързва със смартфони, микрофони Roger и други. Наличен е и като презареждащ се модел.

                                                              

 

file_download Инструкции за употреба Sky M

file_download Инструкции за употреба Sky M-PR

file_download Инструкции за употреба Sky M-SP

Phonak Virto B

Phonak Audéo Marvel

Любов още от първия звук... всеки ден!

 

С Audéo M ние излязохме извън границите на слуховата технология, за да създадем решение, което осигурява отлично качество на звука, лесно е за използване и осигурява истинско усещане за удоволствие. От първата настройка и всеки ден след това, Marvel доставя любов от първия звук. Отличаващ се с най-новите технологии в един прекрасен слухов апарат, той се свързва директно към смартфони, телевизори и разнообразие от ежедневна електроника. Audéo M се предлага и в презареждащ се модел.

 

file_download Инструкции за употреба Audeo M

file_download Инструкции за употреба Audeo M-R


Phonak Virto B

Phonak Naida B 

Когато мощната и отдадена технология за по-добро чуване сближава... Life is on.

 

Phonak Naida B са пето поколение мощни слухови апарати. Това продуктово портфолио включва превъзходни слухови решения със специално предназначение и специални технологии, които са от полза за клиентите с тежка до дълбока загуба на слуха. Phonak Naida B се предлага в три модела за различна степен на загуба на слуха, включително и презареждащ се модел. 

 

file_download Инструкции за употреба Naida B

file_download Инструкции за употреба Naida B-PR

 

 

Do not delete or try edit this element

Phonak Virto B-Titanium

Phonak Sky B

Когато слуховите решения отключват пълния потенциал на детето. Life is on.

 

Sky B отваря вратата към мозъка с иновативна технология, обвита в здрав корпус. Той е специално проектиран да бъде лесен за използване и да се справи с най-активните малки деца. The Phonak Sky B се предлага в шест модела, отразяващи степента на загуба на слуха на вашето дете, включително и презареждащ се модел

 

file_download Инструкции за употреба Sky B

file_download Инструкции за употреба Sky B-PR


Phonak Virto B-Titanium

Phonak Virto B-Titanium

Когато супер дискретният слухов апарат е силен титан.

 

Virto B-Titanium е най-малкият вътреушен слухов апарат Phonak! Толкова е дискретен, че никой няма да види как чувате с лекота. Всеки слухов апарат Virto B-Titanium е направен по поръчка, за да пасне на ухото Ви и да отговори на вашите лични слухови нужди. Изработено е от медицински титан, което го прави невероятно силен, лек и издръжлив.

 

file_download Инструкции за употреба Virto B-Titanium


Phonak Virto B

Phonak Virto B

Когато биометричният слухов апарат ви дава достъп до по-добро качество на чуване. Life is on 

 

Phonak Virto B е първият слухов апарат в света, оборудван с технология за биометрично калибриране, създадено, за да ви осигури достъп до по-добри слухови характеристики, специално пригодени за Вас. Сега можете да се насладите на чудесно чуващо изживяване, уникално за вашето ухо със слухов апарат, който наистина е персонализиран отвътре и отвън.

 

file_download Инструкции за употреба Virto B


Phonak Bolero B

Phonak Bolero B

Можете да се насладите на 24 часа* чуване само с едно зареждане

 

Семейството на Bolero B предлсга слухови апарати за лека до дълбока слухова загуба. Продуктовата линия задушни апарати  (BTE) предлага изключителен презареждащ се модел, комбиниращ най-новите ни технологии и новаторска презареждаща се батерия. Няма да има вече главоболия с батериите за еднократна употреба. Сега можете да се насладите на свобода и увереност, че B-PR са добре заредени и готови да Ви съпроводят в много изживявания.   

 

file_download Инструкции за употреба Bolero B

file_download Инструкции за употреба Bolero B-PR

 


Phonak Audeo B

Phonak Audéo B

Можете да се насладите на 24 часа* чуване само с едно зареждане

Слухови апарати Phonak Audéo B са създадени, за да улеснят живота Ви и да превърнат чуването в удоволствие. Това, което прави Audeo B толкова специален, е неговата уникална операционна система, наречена AutoSense OS, която усеща обкръжението ви и настройва слуховите ви апарати спямо средата, в която сте. Всичко, което трябва да направите, е да включите апаратите си, всичко останало е автоматично. А с презареждащата се Audeo B-R можете да се насладите на 24 часа чуване с едно единствено зареждане.

 

                                                                                                 file_download Инструкции за употреба Audeo B

                                                                                                 file_download Инструкции за употреба Audeo B-R


Phonak CROS B

Phonak CROS B

Умното решение за едностранна слухова загуба
 

Позната Ви е ситуациата: в шумна стая сте и не можете да чуете своя партньор или колега, защото те не са разположени от страната на чуващото Ви ухо или говорите по телефона, но губите връзка с околната среда. Ако тези ситуации Ви звучат познато, Phonak CROS B е умното решение за Вас .

 

file_download Инструкции за употреба Cros B

file_download Инструкции за употреба Cros B-R

file_download Инструкции за употреба Cros B Custom


Phonak Vitus / Vitus+

Ключът към увереното чуване. 

 

Phonak Vitus / Vitus + осигурява стабилно представяне при множество слухови ситуации. Можете да сте уверени, че получавате качествен слухов апарат с доказаната технология на Phonak, която е сигурна, надеждна и достъпна. С привлекателния си дизайн, слуховите апарати Vitus са създадени да отговарят на Вашите нужди. Нивото на слуховата Ви загуба и козметичните Ви предпочитания ще определят най-подходящия за Вас Vitus.

 

file_download Инструкции за употреба Phonak Vitus / Vitus+ BTE

file_download Инструкции за употреба Phonak Vitus / Vitus+ RIC

file_download Инструкции за употреба Phonak Vitus+ ITE Phonak CROS

Phonak Audéo V

Ненадмината точност, безкрайна прецизност

Интелигентният Audeo V се захранва с нашата нова единствена по рода си система AutoSense. Той се предлага като модел с изнесен говорител (RIC) и поставя началото на следващо поколение слухови апарати, които осигуряват чуване без смущения и допълнителни усилия от ваша страна, дори в най-трудните слухови ситуации. 

file_download Инструкции за употреба

 

 Phonak CROS

Phonak Bolero V

Най-доброто представяне и надеждност

Слухови апарати Phonak Bolero V разполагат с най-новите технологии за високо ниво на представяне, като са създадени, за да ви осигурят безпроблемно слухово изживяване. Всичко това, събрано в естетически привлекателен и здрав дизайн.

 file_download Инструкции за употреба

Phonak CROS

Phonak Virto V

Голямо звучене. Видимо малък.

 

С уникален дизайн, който пасва перфектно в ушния канал за максимален комфорт, няма друг апарат толкова малък и същевременно толкова мощен.

 

 

 

 

file_download Инструкции за употребаPhonak Sky

Phonak Naida V

Достъп до повече ежедневни разговори

Моделът Phonak Naida V предоставя подобрена мощност и ефективност за клиентите с тежка до дълбока загуба на слуха. Той подобрява чуването на високочестотните звуци. Представете си изцяло ново слухово изживяване в едно по-малко устройство.

 

 

 

 

 

 

 

 

file_download Инструкции за употреба


Phonak Sky

Phonak Sky V

Слухови апарати за деца

Ново семейство слухови апарати  проектирано за деца. Phonak Sky e подходящ за почти всички степени на слухова загуба, за различни индивидуалности и нужди в общуването. Phonak Sky използва съвременни технологии, които позволяват на детето ви да чува повече важни звуци от речта, по телефона, във ветровити ситуации или в ресторант. Всичко това в устройство, което е забавно да се носи.


file_download Инструкции за употреба


Phonak CROS II

Phonak CROS II

Умното решение за едностранна слухова загуба.

 

Ситуацията ви е позната: намирате се в в шумна стая и не чувате вашия събеседник или колеги, защото те не са разположени от страната на чуващото ви ухо, или пък говорите по телефона и губите представа за заобикалящата ви среда. Ако тези ситуации ви звучат познато, Phonak CROS II е правилното решение за вас.

 

 

 

 

file_download Инструкции за употреба
Phonak Baseo Q

Phonak Baseo Q

Прекрасен звук. Достъпна цена

 

 

Phonak Baseo Q предлага перфектен баланс между качество и достъпност, което го превръща в най-добрият слухов апарат предлаган в серията икономичен клас. Налични са три модела в четири различни цвята, които да подхождат на цвета на косата или кожата ви.


 

file_download Инструкции за употребаDo not delete or try edit this element

Специалистите по слухови апарати могат да Ви помогнат да направите избора, който е идеален за Вас. Те ще разгледат слуховите Ви нужди, бюджета Ви, начина Ви на живот и индивидуалните Ви слухови предпочитания.Do not delete or try edit this element