Пълноценно участие в живота

Насладете се на повече вълшебни моменти в живота си


Слухови апарати Phonak – богато разнообразние от форми, цветове и стилове.

Phonak има подходящия слухов апарат за вас – независимо от степента на слуховата загуба, личните предпочитания, възрастта и бюджета ви. Решихме да създадем изключителни слухови решения за всеки. Можете да откриете повече информация за нашите продукти по-долу или да попитате специалиста си по слухови апарати.

 

Do not delete or try edit this element


Phonak Audéo V

Кристален звук, незабележимо малък.

Phonak PilotOne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Интелигентният Audeo V е подсилен с нашата нова система AutoSense. Той е от вида слухови апарати с приемник в канала (RIC) и осигурява чуване без смущения и допълнителни усилия от ваша страна, дори в най-трудните слухови ситуации.

 

file_download Инструкции за употреба

Phonak Virto V

Голямо звучене. Видимо малък.

 

Phonak Vitro V

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

С уникален дизайн, който пасва перфектно в ушния канал за максимален комфорт, няма друг апарат толкова малък и същевеременно толкова мощен.

  • Индивидуално изработен, за да съответства идеално на вашия ушен канал
  • Комбинация от производителност и дискретност
  • Максимално удобство при носене и качество на звука

 

 

file_download Инструкции за употреба

Phonak Naida V 

Достъп до повече ежедневни разговори

Phonak Naida V hearing aid

Моделът Phonak Naida V предоставя подобрена мощност и ефективност за клиентите с тежка до дълбока загуба на слуха. Той подобрява чуването на високочестотните звуци. Представете си изцяло ново слухово изживяване в едно по-малко устройство.

 

Phonak Bolero V

Phonak Bolero V

Най-висока ефективност и надеждност

 

Слухови апарати Phonak Bolero V разполагат с най-новите технологии и висока ефективност,  предназначени да ви осигурят безпроблемно чуване. Всичко това е съчетано с естетичен външен вид и здрава конструкция.

 

file_download Инструкции за употребаPhonak CROS II

Phonak CROS II

Умното решение за едностранна слухова загуба.

 

Ситуацията ви е позната: намирате се в в шумна стая и не чувате вашия събеседник или колеги, защото те не са разположени от страната на чуващото ви ухо, или пък говорите по телефона и губите представа за заобикалящата ви среда. Ако тези ситуации ви звучат познато, Phonak CROS II е правилното решение за вас.

 

file_download Инструкции за употреба
Do not delete or try edit this element

Phonak Naída Q

Phonak Naída Q

Животопроменяща мощност

 

Ако страдате от тежка слухова загуба, значи сте наясно какво огромно влияние би могло да има подобрението в способността ви да чувате. Превъзходната технология при слуховите апарати Phonak Naida Q постигат огромен напредък в иновации, които могат да променят живота ви. Когато сте заобиколени от силен шум или се опитвате да чувате от дистанция, използвайте новата Roger технология в комбинация с вашите слухови апарати.

 

file_download Инструкции за употреба


Phonak Vitro Q

Phonak Virto Q

На практитка невидим

 

Горди сме да ви представим нашата гама от персонализирани продукти – Phonak Virto Q. Чрез перфектния баланс между функционалност и външен вид, тези апарати са от малки до невидими, отговарящи на начина ви на живот и слуховата ви загуба.

 

file_download Инструкции за употреба


Phonak Bolero Q

Phonak Bolero Q

Доказано добър звук

 

 

Phonak Bolero Q предлага уникални функции, създадени за да обогатяват чуването ви ден след ден. Тези модерни задушни слухови апарати се напасват спрямо индивидуалния ви начин на живот и слухови нужди.

 

file_download Инструкции за употреба


Phonak Baseo Q

Phonak Audéo Q

Малък размер. Голяма мощност.

 

Phonak Audéo Q ви предоставя страхотно качество на звука в сферите от живота, където това е от най-голямо значение, както и в най-трудните звукови ситуации. Моделът е създаден за максимална дискретност и комфорт при носене.

 

file_download Инструкции за употреба


Phonak Baseo Q

Phonak Baseo Q

Прекрасен звук. Достъпна цена

 

 

Phonak Baseo Q предлага перфектен баланс между качество и достъпност, което го превръща в най-добрият слухов апарат предлаган в серията икономичен клас. Налични са три модела в четири различни цвята, които да подхождат на цвета на косата или кожата ви.

 

file_download Инструкции за употреба


Phonak Tao Q

Phonak Tao Q

Дискретност. Добър Звук. Достъпна цена.

 

 

Phonak Tao Q са дискретни слухови апарати с отлично качество на звука на изключително достъпна цена, предназначени да балансират между удобство и разбиране на реч.

 

file_download Инструкции за употребаNios S H20

Audéo S

Audéo S

Печеливш дизайн 

Audéo S обединява в себе си брилянтен дизайн, отличен с награди, и изискана технология. Phonak добави ‘Spice’ към портфолиото на Audeo, което предоставя несравнима гама от приложения в същия изненадващо малък, елегантен апарат, който вие вече познавате и оценявате.

 

file_download Инструкции за употреба


Ambra

Ambra

Ефективност на високо ниво

Phonak Ambra е огромна стъпка напред по отношение на качествения звук и справянето с предизвикателствата във вашето чуване. Богатство от  иновативни функции за по-добро чуване и модерен дизайн: Phonak Ambra съчетава всичко това в себе си. Насладете се на най-доброто чуване навсякъде, всекидневно.

 

file_download Инструкции за употребаSolana

Solana

Перфектен баланс между функционалност и цена

Phonak Solana притежава впечатляващ пакет от функции и ви дава перфектния баланс между качествен звук и цена. Phonak Solana ще промени представата ви за това какво може да предложи слуховият апарат.

 

file_download Инструкции за употреба


Cassia

Cassia

Най-висока стойност за цената

Ако имате нужда от икономично решение, но очаквате модерен дизайн и съвременна технология, Phonak Cassia е чудесно решение за вас, което ви дава дори повече от очакваното.

 

file_download Инструкции за употреба


Dalia

Dalia

Основна функционалност

Много подходящ вариант за вас, ако търсите решение, което можете да си позволите и същевременно е достатъчно ефективно, за да подобрите ежедневната си комуникация.  Phonak Dalia комбинира стил и разбиране на реч на базово ниво.

 

file_download Инструкции за употребаNaída S

Naída S

Повярвайте във възможността да чувате повече

Дълбоката слухова загуба може да варира значително по степен и  в необходимите настройки. Ето защо Naida S притежава гъвкавостта да отговори на индивидуалните ви нужди с избор от слухови решения.

 

file_download Инструкции за употреба


CROS

CROS

За едностранна слухова загуба

Phonak CROS осигурява наистина задоволителни безжични решения за хора с едностранна слухова загуба. Без значение дали имате слухова загуба в ухото, което чува по-добре, или не.

 

file_download Инструкции за употреба


Dalia

Phonak Sky

Слухови апарати за деца

Ново семейство слухови апарати  проектирано за деца. Phonak Sky e подходящ за почти всички степени на слухова загуба, за различни индивидуалности и нужди в общуването. Phonak Sky използва съвременни технологии, които позволяват на детето ви да чува повече важни звуци от речта, по телефона, във ветровити ситуации или в ресторант. Всичко това в устройство, което е забавно да се носи.

file_download Инструкции за употребаDo not delete or try edit this element

Специалистите по слухови апарати могат да Ви помогнат да направите избора, който е идеален за Вас. Те ще разгледат слуховите Ви нужди, бюджета Ви, начина Ви на живот и индивидуалните Ви слухови предпочитания.Do not delete or try edit this element