Първа консултация със специалиста по слухови апарати

Профилактичните тестове на слуха помагат слуховата загуба да бъде разпозната навреме. Кога за последно проверихте слуха си?


Да започваме

Най-вероятно се питате какво се случва по време на консултацията ви със специалиста по слухопротезиране. За да бъдете подготвени за срещата и за да избегнете всички притеснения, които имате, бихме искали да ви предоставим полезна информация.

 

info Трябва предварително да си запишете час за консултация със специалист по слухорпотезиране. Ако желаете, можете да помолите роднина или приятел да ви придружи. Много хора се чувстват по-комфортно, когато не са сами. Познато лице до вас би ви помогнало много, особено ако са налице и проблеми с общуването.


Преглед

Аудиологът, специалистът по слухопротезиране или УНГ лекарят ще прегледат вашите уши, за да проверят за проблеми като ушна кал или инфекции.Тест на слуха

След като аудиологът, специалистът по слухопротезиране или УНГ лекарят прегледат вашите уши, ще се проведе тест на слуха. На ушите ви ще бъдат поставени слушалки, от които ще чувате различни звуци. Някои от тях ще са силни и лесни за разпознаване, а други ще бъдат тихи и по-трудни за разпознаване. Единственото, което трябва да правите вие, е да уведомите експерта, когато чувате тоновете или да натискате бутон, когато ги чувате.Избор на слухови решения

Когато консултацията приключи, ескпертът ще ви обясни всички възможни опции, с които да  възстановите слуха си.  Ще ви бъдат предложени различни модели слухови апарати, които са подходящи за степента и вида на вашата слухова загуба.  Предимствата на всяко решение и разликите между моделите ще ви бъдат разяснени.

 

info Това е най-подходящият момент да зададете всички възможни въпроси, които имате и да дадете колкото се може повече информация на експерта.  Колкото повече знае експертът за вас, толкова по-адекватна помощ ще получите. Преди да насрочите среща със специалиста е добре да помислите за ситуациите, в които ви е трудно да чувате - по време на семейни събирания, бизнес срещи, в шумна обстановка, докато гледате телевизия, говорите по телефона, слушате музика.СЛЕДВАЩА СТЪПКА:

Персонализиране на вашите нови слухови апарати

Phonak е световен лидер в разработката на решения за слуха.  С нашите постоянни усилия да откриваме нови решения, успяваме да достигнем едни от най-високите иновационни нива в индустрията.  

 

Научете повече за слуховите апарати Phonak

 

Слухови апарати PHONAK се персонализират, за да отговарят на вашите нужди. Освен това те трябва да бъдат оптимално настроени, за да сте сигурни, че чувате и разбирате, независимо от това къде се намирате.


Посетете специалист по слуха още днес

Вашият специалист по слухопротезиране ще ви помогне да направите най-добрият избор съобразно слуховата ви загуба, бюджета, начина ви на живот и индивидуалните ви слухови предпочитания.