Повишена ефективност

Извлечете максимума от вашите слухови апарати и бъдете напълно свързани със света около вас


По-добра комуникация с безжични аксесоари Phonak

Безжичните аксесоари на Phonak се свързват към слуховите ви апарати, за да ви помогнат да чувате в предизвикателни слухови ситуации. Чувайте по-добре в шумна обстановка или от голямо разстояние, по време на телефонни разговори, в училище, докато гледате телевизия или слушате музика. Или пък си осигурете лесен достъп до настройките на слуховите ви апарати с дистанционно управление Phonak.

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

Телефонни обаждания

У ДОМА | МОБИЛНИ | В ОФИСА

 

Насладете се на по-ясни разговори по мобилния телефон. Аксесоарите Phonak изпращат гласа на събеседника ви директно във вашите слухови апарати.


Phonak DECT phone

Phonak DECT телефон

Този безжичен телефон изглежда като всеки друг, но всъщност е много по-мощен. Той прехвърля звука и в двата ви слухови апаратa едновременно като намалява шума и подобрява разбирането на речта.

 

Телефонът разполага с усилващ режим за онези ситуации, в които вие не сте със слуховите си апарати и благодарение на безжичния стрийминг, можете да ползвате телефона както обикновено. Членовете на семейството без загуба на слуха могат също да го използват като обикновен телефон.

 

file_download Инструкции за употребаPhonak EasyCall

Phonak EasyCall

 

Phonak EasyCall свързва безжично слухови апарати Phonak с вашия мобилен телефон. Така вие сте постоянно свързани с телефона и разговаряте директно чрез слуховите си апарати, с несравнимо качество на звука и максимално разбиране на речта.

 

Благодарение на това решение с директен стрийминг свързвате мобилния телефон, който ползвате и слуховите ви апарати Phonak безжично.

 

file_download Инструкции за употреба

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

ТВ – Мултимедия

И ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ

 

Насладете се на високо качество на звука  от любимите си аудио източници директно във вашите слухови апарати.


Phonak TVLink

Phonak TVLink е връзката ви с телевизора и всички други аудио източници, които поддържат дигитални аудио сигнали.

TVLink with ComPilot - Interface to TV and other audio sources

TVLink се използва с Phonak ComPilot. Той превръща всички безжични слухови апарати на Phonak в безжични слушалки в обхват до 30 метра. Предлага стерео качество на звука и минимално забавяне на предаването.

 Phonak ComPilot

Phonak ComPilot

Това стрийминг устройство ви позволява да се насладите на телефонните разговори, на чист и ясен стерео звук от всяко мултимедийно устройство. Звукът се предава директно в слуховите ви апарати.

 

ComPilot може да бъде лесно свързан чрез Bluetooth към различни мобилни телефони, смартфони, компютри, таблети, музикални плейъри и други. Може и да се използва като дистанционно управление, за смяна на програмата на слуховите апарати, за усилване или намаляване на звука. Също така разполага с гласови уведомления за по-лесна употреба.

 

file_download Инструкции за употребаPhonak ComPilot Air

Phonak ComPilot Air

Малкият и стилен Phonak ComPilot работи с Bluetooth технология, за да свърже безжично слуховите апарати Phonak Venture към мобилни телефони или музикални устройства, поддържащи Bluetooth.

 
Новият ComPilot може да се използва заедно с Phonak TVLink или Phonak RemoteMic.

 

file_download Инструкции за употребаPhonak PilotOne

Phonak PilotOne

Най-лесният и дискретен начин да контролирате своите слухови апарати PHONAK.

 

Дистанционното управление Phonak Pilot  е създадено за максимални резултати, лесна употреба и дискретност. Неговата смарт технология и ергономичен дизайн го правят удобен за ползване от всеки.

 

file_download Инструкции за употреба

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

В шумна среда

ИЛИ ОТ ДИСТАНЦИЯ

 

Безжичните аксесоари Roger създават усещането, че сте седнали на първия ред и можете да следите разговора, независимо колко шумно е около вас.


Roger Pen

Roger Pen е най-новият безжичен микрофон, който позволява на хората със слухова загуба да чуват и разбират по-добре реч при силен шум или от разстояние.

Roger Pen

Създаден с технология, която напълно променя представите за чуването, това напълно автоматично решение доказано превъзхожда в своята функция всеки друг безжичен микрофон в индустрията. Може да се използва самостоятелно, с други Roger Pen микрофони или с Roger Clip-On Mic. Също така разполага с Bluetooth за телефонни разговори и за слушане на телевизия и мултимедия.

 Roger EasyPen

Roger EasyPen

Roger EasyPen е предназначен за хора, които търсят практичност и пълна Roger функционалност, без да използват Bluetooth или ръчно управление на микрофона.

 

 

EasyPen разполага с допълнителната опция за "говор при шум", както и по-голям обхват на микрофона. Това устройство е интелигентно решение за преодоляване на трудни слухови ситуации.

 

file_download Инструкции за употребаRoger RemoteMic

Roger RemoteMic

Roger RemoteMic е безжичен микрофон за индивидуални разговори от разстояние. Той се закача върху облеклото на говорещия.

 

В комбинация с Phonak ComPilot , той предава гласа на говорещия директно към двата слухови апарата на разстояние до 20 метра.

 

file_download Инструкции за употребаRoger Clip-on Mic

Roger Clip-on Mic

Roger Clip-on Mic  е лесен за използване безжичен микрофон, който позволява на хората със слухова загуба да общуват един с друг при силен шум и от дистанция.

 

Този микрофон, който се закача на облеклото, се използва от партньора на човека със слухова загуба. Той е напълно автоматичен и е изключително ефективен в съотношението реч-шум. Може да се използва самостоятелно или с друг Roger Clip-on Mic, или с Roger Pen. Може да се използва и за слушане на телевезия и мултимедия.

 

file_download Инструкции за употреба


Roger Clip-on Mic

Roger Table Mic

Концентрирайте се върху работата вместо върху чуването

 

Служебните срещи и събрания могат да бъдат предизвикателни ситуации за човек със слухова загуба. Само с поставянето на Roger Table Mic на конферентната маса, той изпраща чиста реч директно към слуховите ви апарати и по този начин ви позволява да участвате активно в дискусията. Един Roger Table Mic е идеално решение за малки срещи. За по-големи срещи е възможно да се свържат няколко микрофона Roger Table Mic, така че всеки участник да получава ясен сигнал. С батерия, която издържа повече от 20 часа, няма нужда да се притеснявате за времето на работа и можете спокойно да се концентрирате върху работата си.

 

file_download Инструкции за употреба

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

В класната стая

Обучението е пълноценно и значимо, когато децата наистина са ангажирани в учебния процес. Но тази ангажираност е възможна, само когато децата могат да чуват ясно и да разбират учителя. Устройствата Roger помагат в преодоляването на трудностите на разбиране на реч като изпращат говора на учителя директно в слуховите апарати или кохлеарните импланти на ученика.


Roger Inspiro

В осовата на всяка образователна система Roger е безжичният микрофон на учителя. Има два начина, по които да се носи, разполага с опростени менюта и меки клавиши.

Roger inspiro

Roger предоставя най-добрата функционалност в индустрията за реч в шумна среда с доказано над 54% по-добро представяне от други FM системи и 35% в сравнение с Dynamic FM технологията. Roger Inspiro работи с почти всеки модел задушни слухови апарати, кохлеарни импланти и soundfield система. Inspiro е единствената система, способна да предава реч  едновременно към Roger, FM и soundfield слушатели.

 Roger DynaMic - the Roger inspiro passaround microphone

Roger DynaMic

МИКРОФОН, КОЙТО СЕ ПОДАВА ОТ ЧОВЕК НА ЧОВЕК

 

Този микрофон е създаден да работи заедно с Roger Inspirо в класната стая, където говорят много хора. Той дава възможност на всички присъстващи да чуват речта на учениците и учителя.

  • Високо качество на звука
  • Опростен дизайн
  • Напълно безопасен за деца
  • Удобен размер

 

file_download Инструкции за употребаDesign-integrated Roger Receivers

Приемници Roger

Със специален дизайн, който пасва на слуховите апарати Phonak, тези дискретни приемници са също толкова естетични с тяхната изящна форма.

 

Tе са водоустойчиви, когато са вградени в слуховите апарати, предоставят и защита от отваряне. Използват се заедно с  безжичните Roger микрофони като Roger Pen. Roger приемниците предоставят най-добрите в индустрията звукови характеристики и функции.

 

file_download Инструкции за употребаRoger X - Miniature universal receiver

Phonak Roger X

МИНИАТЮРНИЯТ УНИВЕРСАЛЕН ПРИЕМАТЕЛ

 

Универсалният и  миниатюрен Roger приемател е съвместим с почти всеки модел слухови апарати и кохлеарни импланти на пазара.

 

Просто свържете Roger X с безжичния микрофон Roger и се насладете на възможно най-доброто чуване на реч в шумна среда, дори да имате умерено-тежка до дълбока загуба на слуха.

 

file_download Инструкции за употребаRoger Focus

Roger Focus

Всяко дете заслужава възможността да се концентрира. Roger Focus e подходящо решение за деца с нормален слух, на които им е трудно да разбират в шумна среда. Безжични системи като тези са с доказана полза за деца с едностранна загуба на слуха, дефицит на вниманието или психични разстройства от аутистичния спектър.

 

Подходящ за деца с едностранна слухова загуба или с нормален слух, които изпитват трудности да разбират говор в шумна среда.

 

file_download Инструкции за употребаRoger MyLink

Roger MyLink

УНИВЕРСАЛЕН ИНДУКТИВЕН ПРИЕМНИК

 

RogerMyLink е достъпен и лесен за ползване Roger приемник подходящ за използване с всеки слухов апарат отличаващ се T-Coil (от Phonak или друг производител).

 

RogerMyLink е съвместим с повечето безжични микрофони Roger.


Roger AudioHub - Audio transmission made easy

Roger AudioHub

Roger AudioHub ви позволява да използвате един или два аудио източника чрез високоговорителя Dynamic SoundField DigiMaster, да предавате звука към всеки Roger и Phonak FM приемник в стаята, както и да правите и двете едновременно.

 

Създаден да работи съвместно с Roger Inspirо като втори предавател в мрежата на Phonak MultiTalker Network, Roger AudioHub може да се свърже към всяко мултимедийно устройство с аудио жак, като например интерактивна бяла дъска, телевизор, радио, компютър и музикален плеър. Може да се използва с компютър, за да запишете аудио урок.

 

file_download Инструкции за употребаRoger WallPilot

Roger WallPilot

Това устройство се монтира на стената близо до вратата на класната стая и автоматично свързва Roger приемниците на учениците към съществуващaта Roger мрежа в момента, в който влязат в класната стая.

 

Учителите също могат да свързват микрофоните си към системата, като ги включат в близост до Roger WallPilot.

 

file_download Инструкции за употребаDynamic SoundField

Просто го включете и започнете да преподавате!

Dynamic SoundField

Dynamic SoundField от Phonak известява за нова ера на усилване на звука в класната стая и решава проблемите на свободното звуково поле като предлага водещо за индустрията представяне на звука, напълно автоматизирани настройки и безпроблемно интегриране с Phonak FM системи за деца със слухова загуба.

 

Доказани предимства на Dynamic SoundField

• Подобрява способността за слушане и учене на учениците 

• Необходими са по-малко повторения от страна на говорещия

• По-лесно и ефективно ръководство на класа  

• Учителят напряга гласа си по-малко

 


Do not delete or try edit this element

За допълнителна помощ и насоки посетете център за слуха в близост до вас. Специалистите по слухови апарати ще ви помогнат да направите най-добрия избор за вашите нужди и предпочитания.Do not delete or try edit this element