Повишена ефективност

Извлечете максимума от вашите слухови апарати и бъдете напълно свързани със света около вас


По-добра комуникация с безжични аксесоари Phonak

Безжичните аксесоари на Phonak се свързват към слуховите ви апарати, за да ви помогнат да чувате в предизвикателни слухови ситуации. Чувайте по-добре в шумна обстановка или от голямо разстояние, по време на телефонни разговори, в училище, докато гледате телевизия или слушате музика. Или пък си осигурете лесен достъп до настройките на слуховите ви апарати с дистанционно управление Phonak.

Do not delete or try edit this element

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

ТВ – Мултимедия

И ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ

 

Насладете се на високо качество на звука  от любимите си аудио източници директно във вашите слухови апарати.


TV Connector

Най - лесното за използване устройство за стрийминг на телевизия и музика

TVLink with ComPilot - Interface to TV and other audio sources

Телевизионният конектор предлага plug and play решение, което превръща слуховите апарати на Phonak Marvel в безжични слушалки за телевизор. Вече можете да се наслаждавате на отлично качество на стерео звука от вашия телевизор със свободата да не се налага да носите телесно устройство.

 Phonak ComPilot

Phonak TVLink II

Phonak TVLink II е интерфейсът към телевизора и други аудио източници, поддържащи цифрови аудио сигнали.

 

TVLink II се използва с Phonak ComPilot II или ComPilot Air II и превръща всеки безжичен слухов апарат Phonak в слушалки с обхват до 30 метра (100 фута). Той предлага качество на стерео звука и предаване с ниска латентност.Може да се използва и с Phonak TVLink II или Phonak RemoteMic.

 

file_download Инструкции за употреба

Phonak ComPilot

Phonak ComPilot

Това стрийминг устройство ви позволява да се насладите на телефонните разговори, на чист и ясен стерео звук от всяко мултимедийно устройство. Звукът се предава директно в слуховите ви апарати.

 

ComPilot може да бъде лесно свързан чрез Bluetooth към различни мобилни телефони, смартфони, компютри, таблети, музикални плейъри и други. Може и да се използва като дистанционно управление, за смяна на програмата на слуховите апарати, за усилване или намаляване на звука. Също така разполага с гласови уведомления за по-лесна употреба.

 

file_download Инструкции за употребаPhonak PilotOne

Phonak RemoteControl

 

Phonak RemoteControl е лесен и много дискретен начин за управление на вашите слухови апарати Phonak Marvel. Той разполага с три големи бутона за промяна на програмата и увеличаване и намаляване на силата на звука.

 

file_download Инструкции за употреба

Phonak PilotOne

Phonak PilotOne II

Най-лесният, дискретен начин да контролирате слуховите си апарати Phonak.

 

Дистанционното управление Phonak PilotOne II е проектирано за максимално въздействие, лекота на използване и дискретност. Неговата интелигентна простота и ергономичен дизайн го правят напълно лесен за употреба.

 

file_download Инструкции за употреба

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

В шумна среда

ИЛИ ОТ ДИСТАНЦИЯ

 

Безжичните аксесоари Roger създават усещането, че сте седнали на първия ред и можете да следите разговора, независимо колко шумно е около вас.


Roger On

Изпитайте слуховото представяне. 

 

Налично лято 2021

Roger Pen

Roger On е микрофон, предназначен за всички разговори, които се случват във фонов шум и на голямо разстояние.

• Roger On ви дава гъвкавостта да се съсредоточите върху разговорите, които са наистина важни по време на работа, на лекции или с приятели.

• Превключва автоматично между различни режими на микрофона в зависимост от това дали се използва на маса, закача се на дрехи или се държи в ръката ви.

• Технологията Roger On с MultiBeam 2.0 има способността да различава посоката на входящата реч и автоматично избира човека, който говори, за да ви подкрепи в разговорите.

• Режимът за насочване 2.0 използва три микрофона подред, които ви позволяват да се фокусирате върху един човек, който говори или в групов разговор, когато има фонов шум.

 

file_download Инструкции за употреба

 


Roger NeckLoop

Изпитайте слуховото представяне.

Roger Pen

Roger NeckLoop е универсален приемник, съвместим с всеки слухов апарат или кохлеарен имплант с Т-бобина.

• Подобреното слухово представяне дава достъп до технологията на Роджър за по-добро * разбиране на речта при шум и на голямо разстояние¹.

• Roger NeckLoop може да се използва заедно с микрофоните на Roger и е съвместим със слухови апарати или импланти с Т-бобина.

• Просто включете вашия Roger NeckLoop и използвайте дисплея и индикатора за нивото на батерията, за да видите лесно състоянието на приемника.

• Напълно зареден може да се използва 10 часа.

 

 

* В сравнение с използването само на слухови апарати.

 

1. Тибо, Л. (2014). Сравнение на разпознаването на реч с адаптивна цифрова и FM безжична технология от слушатели, които използват слухови апарати. Американски вестник по аудиология, 23 (2), 201-210.

file_download Инструкции за употреба

 

 


Roger EasyPen

Roger Select

Когато се чувствате в основата на разговора, животът продължава.

 

 

Roger Select е микрофон, идеален за ситуации, в които има фонов шум. Можете да поставите Roger Select в средата на масата, напр. в ресторант или може да се носи от един човек, т.е. да чуете далечен говорещ. Той дискретно и автоматично избира човека, който говори и безпроблемно превключва от един говорител на друг. Когато се провеждат множество разговори, слушателят може ръчно да избере кого да слуша. Roger Select iN е най-новата версия на Roger Select и има възможност да инсталира приемници на Roger директно към вашите слухови апарати на Marvel - няма нужда да прикачвате външен приемник.

 

file_download Инструкции за употреба

 

Roger EasyPen

Roger Table Mic II

Когато можете да се съсредоточите върху работата, а не върху слуха, животът продължава.

 

 

Roger Table Mic II е микрофон, предназначен за работещи възрастни, които участват в срещи. Той избира човека, който говори и автоматично превключва между участниците в срещата. Multiple Roger Table Mic II може да бъде свързан, за да се създаде мрежа, което го прави идеален за големи срещи. Също така може да предава звука на мултимедия напр. компютър. Roger Table Mic II iN е най-новата версия на Roger Table Mic II и има възможност да инсталира приемници на Roger директно към вашите слухови апарати на Marvel - няма нужда да прикачвате външен приемник.

                                                                                                             

                                                                                                                 file_download Инструкции за употреба

Roger EasyPen

Roger Pen

Roger Pen е авангарден безжичен микрофон, който позволява на хората със загуба на слуха да чуват и разбират повече реч при силен шум и от разстояние.

 

 

Създадено върху технологията Roger, която променя играта, това напълно автоматизирано решение е доказано по-добро от всички безжични микрофони в индустрията. Може да се използва като самостоятелен микрофон или заедно с други писалки Roger или микрофона Roger Clip-On. Той също така разполага с Bluetooth за разговори с мобилен телефон и може да се използва и за слушане на телевизия и мултимедия. Roger iN Pen е най-новата версия на Roger Pen и има възможност да инсталира приемници на Roger директно към вашите слухови

апарати на Marvel - не трябва да прикачите външен приемник.

 

Roger EasyPen

Phonak PartnerMic™ 

 

Phonak PartnerMic ™ е дискретен и лесен за използване микрофон, оптимален за индивидуални разговори в шумна среда. Прикрепете го навсякъде към ризата, блузата или якето на партньорите си, без да се притеснявате за позиционирането. Благодарение на технологията Phonak AirStream ™, речта се предава поточно към вашите слухови апарати на Marvel без допълнително устройство.

 

file_download Инструкции за употреба

Roger Clip-on Mic

Roger Clip-on Mic

Roger Clip-on Mic  е лесен за използване безжичен микрофон, който позволява на хората със слухова загуба да общуват един с друг при силен шум и от дистанция.

 

Този микрофон, който се закача на облеклото, се използва от партньора на човека със слухова загуба. Той е напълно автоматичен и е изключително ефективен в съотношението реч-шум. Може да се използва самостоятелно или с друг Roger Clip-on Mic, или с Roger Pen. Може да се използва и за слушане на телевезия и мултимедия.

 

file_download Инструкции за употребаDo not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

В класната стая

Обучението е пълноценно и значимо, когато децата наистина са ангажирани в учебния процес. Но тази ангажираност е възможна, само когато децата могат да чуват ясно и да разбират учителя. Устройствата Roger помагат в преодоляването на трудностите на разбиране на реч като изпращат говора на учителя директно в слуховите апарати или кохлеарните импланти на ученика.


Roger Touchscreen Mic

Този безжичен микрофон за учители е основният компонент на всяка система за обучение на Роджър. Той разполага с две опции за носене на микрофон, опростени менюта и адаптивни меки клавиши.

Roger inspiro

Микрофонът Roger Touchscreen е прост и интуитивен микрофон, който позволява както на учителите, така и на учениците да участват активно в модерната класна стая с лекота. Roger Touchscreen Mic автоматично превключва от индивидуален говорител в режим на взаимодействие с малка група, в зависимост от неговото разположение. Може да се носи около врата или да се постави на маса, за да предава реч от група ученици. Това е съвместимият избор за почти всеки слухов апарат, кохлеарен имплант и система за усилване на звуково поле. Roger предлага най-доброто в индустрията представяне на речта в шум, с доказани подобрения до 54% в сравнение с други FM и цифрови системи и 35% над динамичната FM технология.

 Roger DynaMic - the Roger inspiro passaround microphone

Roger Pass-around 

МИКРОФОН, КОЙТО СЕ ПОДАВА

 

Микрофонът Roger Pass-around е предназначен да подобри дискусиите в класната стая, така че не само учителите, но и всички ученици да бъдат чути ясно. С привлекателен дизайн и оптимален размер за деца и тийнейджъри, които да държат и контролират напълно. Зелена светлина показва кога се използва.

 

file_download Инструкции за употреба

Roger DynaMic - the Roger inspiro passaround microphone

Roger Multimedia Hub

 

Този универсален предавател, използван в мрежата на Роджър, разполага със звуково смесване, което позволява гласът на учителя да се чува едновременно с аудио сигнал. Използвано като самостоятелно устройство, може да бъде свързано към аудиокнига или таблет за индивидуално слушане.

 

file_download Инструкции за употреба

Roger DynaMic - the Roger inspiro passaround microphone

Roger Charging Rack

 

Този малък и лек аксесоар позволява едновременно зареждане до 4 устройства.

 Design-integrated Roger Receivers

Приемници Roger

Със специален дизайн, който пасва на слуховите апарати Phonak, тези дискретни приемници са също толкова естетични с тяхната изящна форма.

 

Tе са водоустойчиви, когато са вградени в слуховите апарати, предоставят и защита от отваряне. Използват се заедно с  безжичните Roger микрофони като Roger Pen. Roger приемниците предоставят най-добрите в индустрията звукови характеристики и функции.

 

file_download Инструкции за употребаRoger X - Miniature universal receiver

Phonak Roger X

МИНИАТЮРНИЯТ УНИВЕРСАЛЕН ПРИЕМАТЕЛ

 

Универсалният и  миниатюрен Roger приемател е съвместим с почти всеки модел слухови апарати и кохлеарни импланти на пазара.

 

Просто свържете Roger X с безжичния микрофон Roger и се насладете на възможно най-доброто чуване на реч в шумна среда, дори да имате умерено-тежка до дълбока загуба на слуха.

 

file_download Инструкции за употребаRoger Focus

Roger Focus II

Помага на детето ви да се съсредоточи, като предава гласа на учителя директно в ухото на детето ви.

 

Този лек приемник дава достъп до гласа на учителя, за да може детето ви да се концентрира. Изследванията показват подобрение в разбирането на речта средно с 53% 1. Устойчив е на вода и прах и обемът може лесно да се регулира от вашето дете. Предлага се в два модела: презаредим и във версия на батерия Zinc Air.

 

1 Rance, G., Saunders, K., Carew, P., Johansson, M., Tan, J. (2014). Използването на устройства за слушане за облекчаване на слуховия дефицит при деца с аутизъм. Вестник по педиатрия, 352 - 357.

 

                                                                                               file_download Инструкции за употреба Roger Focus II (rechargeable)

                                                                                               file_download Инструкции за употреба Roger Focus II-312

Roger WallPilot

Roger WallPilot

Това устройство се монтира на стената близо до вратата на класната стая и автоматично свързва Roger приемниците на учениците към съществуващaта Roger мрежа в момента, в който влязат в класната стая.

 

Учителите също могат да свързват микрофоните си към системата, като ги включат в близост до Roger WallPilot.

 

file_download Инструкции за употребаDynamic SoundField

Просто го включете и започнете да преподавате!

Dynamic SoundField

Dynamic SoundField от Phonak известява за нова ера на усилване на звука в класната стая и решава проблемите на свободното звуково поле като предлага водещо за индустрията представяне на звука, напълно автоматизирани настройки и безпроблемно интегриране с Phonak FM системи за деца със слухова загуба.

 

Доказани предимства на Dynamic SoundField

• Подобрява способността за слушане и учене на учениците 

• Необходими са по-малко повторения от страна на говорещия

• По-лесно и ефективно ръководство на класа  

• Учителят напряга гласа си по-малко

 


Do not delete or try edit this element

За допълнителна помощ и насоки посетете център за слуха в близост до вас. Специалистите по слухови апарати ще ви помогнат да направите най-добрия избор за вашите нужди и предпочитания.Do not delete or try edit this element