Повишена ефективност

Извлечете максимума от вашите слухови апарати и бъдете напълно свързани със света около вас


По-добра комуникация с безжични аксесоари Phonak

Безжичните аксесоари на Phonak се свързват към слуховите ви апарати, за да ви помогнат да чувате в предизвикателни слухови ситуации. Чувайте по-добре в шумна обстановка или от голямо разстояние, по време на телефонни разговори, в училище, докато гледате телевизия или слушате музика. Или пък си осигурете лесен достъп до настройките на слуховите ви апарати с дистанционно управление Phonak.

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

Телефонни обаждания

У ДОМА | МОБИЛНИ | В ОФИСА

 

Насладете се на по-ясни разговори по мобилния телефон. Аксесоарите Phonak изпращат гласа на събеседника ви директно във вашите слухови апарати.
Phonak EasyCall

Phonak EasyCall

 

Phonak EasyCall свързва безжично слухови апарати Phonak с вашия мобилен телефон. Така вие сте постоянно свързани с телефона и разговаряте директно чрез слуховите си апарати, с несравнимо качество на звука и максимално разбиране на речта.

 

Благодарение на това решение с директен стрийминг свързвате мобилния телефон, който ползвате и слуховите ви апарати Phonak безжично.

 

file_download Инструкции за употреба

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

ТВ – Мултимедия

И ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ

 

Насладете се на високо качество на звука  от любимите си аудио източници директно във вашите слухови апарати.


Phonak TVLink

Phonak TVLink е връзката ви с телевизора и всички други аудио източници, които поддържат дигитални аудио сигнали.

TVLink with ComPilot - Interface to TV and other audio sources

TVLink се използва с Phonak ComPilot. Той превръща всички безжични слухови апарати на Phonak в безжични слушалки в обхват до 30 метра. Предлага стерео качество на звука и минимално забавяне на предаването.

 Phonak ComPilot

Phonak ComPilot

Това стрийминг устройство ви позволява да се насладите на телефонните разговори, на чист и ясен стерео звук от всяко мултимедийно устройство. Звукът се предава директно в слуховите ви апарати.

 

ComPilot може да бъде лесно свързан чрез Bluetooth към различни мобилни телефони, смартфони, компютри, таблети, музикални плейъри и други. Може и да се използва като дистанционно управление, за смяна на програмата на слуховите апарати, за усилване или намаляване на звука. Също така разполага с гласови уведомления за по-лесна употреба.

 

file_download Инструкции за употреба

Phonak PilotOne

Phonak PilotOne

Най-лесният и дискретен начин да контролирате своите слухови апарати PHONAK.

 

Дистанционното управление Phonak Pilot  е създадено за максимални резултати, лесна употреба и дискретност. Неговата смарт технология и ергономичен дизайн го правят удобен за ползване от всеки.

 

file_download Инструкции за употреба

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

В шумна среда

ИЛИ ОТ ДИСТАНЦИЯ

 

Безжичните аксесоари Roger създават усещането, че сте седнали на първия ред и можете да следите разговора, независимо колко шумно е около вас.


Roger Pen

Roger Pen е най-новият безжичен микрофон, който позволява на хората със слухова загуба да чуват и разбират по-добре реч при силен шум или от разстояние.

Roger Pen

Създаден с технология, която напълно променя представите за чуването, това напълно автоматично решение доказано превъзхожда в своята функция всеки друг безжичен микрофон в индустрията. Може да се използва самостоятелно, с други Roger Pen микрофони или с Roger Clip-On Mic. Също така разполага с Bluetooth за телефонни разговори и за слушане на телевизия и мултимедия.

 Roger EasyPen

Roger EasyPen

Roger EasyPen е предназначен за хора, които търсят практичност и пълна Roger функционалност, без да използват Bluetooth или ръчно управление на микрофона.

 

 

EasyPen разполага с допълнителната опция за "говор при шум", както и по-голям обхват на микрофона. Това устройство е интелигентно решение за преодоляване на трудни слухови ситуации.

 

file_download Инструкции за употребаRoger RemoteMic

Roger RemoteMic

Roger RemoteMic е безжичен микрофон за индивидуални разговори от разстояние. Той се закача върху облеклото на говорещия.

 

В комбинация с Phonak ComPilot , той предава гласа на говорещия директно към двата слухови апарата на разстояние до 20 метра.

 

file_download Инструкции за употребаRoger Clip-on Mic

Roger Clip-on Mic

Roger Clip-on Mic  е лесен за използване безжичен микрофон, който позволява на хората със слухова загуба да общуват един с друг при силен шум и от дистанция.

 

Този микрофон, който се закача на облеклото, се използва от партньора на човека със слухова загуба. Той е напълно автоматичен и е изключително ефективен в съотношението реч-шум. Може да се използва самостоятелно или с друг Roger Clip-on Mic, или с Roger Pen. Може да се използва и за слушане на телевезия и мултимедия.

 

file_download Инструкции за употреба


Roger Clip-on Mic

Roger Table Mic

Концентрирайте се върху работата вместо върху чуването

 

Служебните срещи и събрания могат да бъдат предизвикателни ситуации за човек със слухова загуба. Само с поставянето на Roger Table Mic на конферентната маса, той изпраща чиста реч директно към слуховите ви апарати и по този начин ви позволява да участвате активно в дискусията. Един Roger Table Mic е идеално решение за малки срещи. За по-големи срещи е възможно да се свържат няколко микрофона Roger Table Mic, така че всеки участник да получава ясен сигнал. С батерия, която издържа повече от 20 часа, няма нужда да се притеснявате за времето на работа и можете спокойно да се концентрирате върху работата си.

 

file_download Инструкции за употреба

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

В класната стая

Обучението е пълноценно и значимо, когато децата наистина са ангажирани в учебния процес. Но тази ангажираност е възможна, само когато децата могат да чуват ясно и да разбират учителя. Устройствата Roger помагат в преодоляването на трудностите на разбиране на реч като изпращат говора на учителя директно в слуховите апарати или кохлеарните импланти на ученика.


Roger Inspiro

В осовата на всяка образователна система Roger е безжичният микрофон на учителя. Има два начина, по които да се носи, разполага с опростени менюта и меки клавиши.

Roger inspiro

Roger предоставя най-добрата функционалност в индустрията за реч в шумна среда с доказано над 54% по-добро представяне от други FM системи и 35% в сравнение с Dynamic FM технологията. Roger Inspiro работи с почти всеки модел задушни слухови апарати, кохлеарни импланти и soundfield система. Inspiro е единствената система, способна да предава реч  едновременно към Roger, FM и soundfield слушатели.

 Roger DynaMic - the Roger inspiro passaround microphone

Roger DynaMic

МИКРОФОН, КОЙТО СЕ ПОДАВА ОТ ЧОВЕК НА ЧОВЕК

 

Този микрофон е създаден да работи заедно с Roger Inspirо в класната стая, където говорят много хора. Той дава възможност на всички присъстващи да чуват речта на учениците и учителя.

  • Високо качество на звука
  • Опростен дизайн
  • Напълно безопасен за деца
  • Удобен размер

 

file_download Инструкции за употребаDesign-integrated Roger Receivers

Приемници Roger

Със специален дизайн, който пасва на слуховите апарати Phonak, тези дискретни приемници са също толкова естетични с тяхната изящна форма.

 

Tе са водоустойчиви, когато са вградени в слуховите апарати, предоставят и защита от отваряне. Използват се заедно с  безжичните Roger микрофони като Roger Pen. Roger приемниците предоставят най-добрите в индустрията звукови характеристики и функции.

 

file_download Инструкции за употребаRoger X - Miniature universal receiver

Phonak Roger X

МИНИАТЮРНИЯТ УНИВЕРСАЛЕН ПРИЕМАТЕЛ

 

Универсалният и  миниатюрен Roger приемател е съвместим с почти всеки модел слухови апарати и кохлеарни импланти на пазара.

 

Просто свържете Roger X с безжичния микрофон Roger и се насладете на възможно най-доброто чуване на реч в шумна среда, дори да имате умерено-тежка до дълбока загуба на слуха.

 

file_download Инструкции за употребаRoger Focus

Roger Focus

Всяко дете заслужава възможността да се концентрира. Roger Focus e подходящо решение за деца с нормален слух, на които им е трудно да разбират в шумна среда. Безжични системи като тези са с доказана полза за деца с едностранна загуба на слуха, дефицит на вниманието или психични разстройства от аутистичния спектър.

 

Подходящ за деца с едностранна слухова загуба или с нормален слух, които изпитват трудности да разбират говор в шумна среда.

 

file_download Инструкции за употребаRoger MyLink

Roger MyLink

УНИВЕРСАЛЕН ИНДУКТИВЕН ПРИЕМНИК

 

RogerMyLink е достъпен и лесен за ползване Roger приемник подходящ за използване с всеки слухов апарат отличаващ се T-Coil (от Phonak или друг производител).

 

RogerMyLink е съвместим с повечето безжични микрофони Roger.


Roger AudioHub - Audio transmission made easy

Roger AudioHub

Roger AudioHub ви позволява да използвате един или два аудио източника чрез високоговорителя Dynamic SoundField DigiMaster, да предавате звука към всеки Roger и Phonak FM приемник в стаята, както и да правите и двете едновременно.

 

Създаден да работи съвместно с Roger Inspirо като втори предавател в мрежата на Phonak MultiTalker Network, Roger AudioHub може да се свърже към всяко мултимедийно устройство с аудио жак, като например интерактивна бяла дъска, телевизор, радио, компютър и музикален плеър. Може да се използва с компютър, за да запишете аудио урок.

 

file_download Инструкции за употребаRoger WallPilot

Roger WallPilot

Това устройство се монтира на стената близо до вратата на класната стая и автоматично свързва Roger приемниците на учениците към съществуващaта Roger мрежа в момента, в който влязат в класната стая.

 

Учителите също могат да свързват микрофоните си към системата, като ги включат в близост до Roger WallPilot.

 

file_download Инструкции за употребаDynamic SoundField

Просто го включете и започнете да преподавате!

Dynamic SoundField

Dynamic SoundField от Phonak известява за нова ера на усилване на звука в класната стая и решава проблемите на свободното звуково поле като предлага водещо за индустрията представяне на звука, напълно автоматизирани настройки и безпроблемно интегриране с Phonak FM системи за деца със слухова загуба.

 

Доказани предимства на Dynamic SoundField

• Подобрява способността за слушане и учене на учениците 

• Необходими са по-малко повторения от страна на говорещия

• По-лесно и ефективно ръководство на класа  

• Учителят напряга гласа си по-малко

 


Do not delete or try edit this element

За допълнителна помощ и насоки посетете център за слуха в близост до вас. Специалистите по слухови апарати ще ви помогнат да направите най-добрия избор за вашите нужди и предпочитания.Do not delete or try edit this element